Voor het tweede jaar op rij mag Aaron Blommaert naar de kust trekken om Tien Om Te Zien te presenteren.

In Dag Allemaal vergelijkt de jonge presentator het met een langverwacht verjaardagsfeestje.

“Dit programma is me op het lijf geschreven”, gaat Aaron van start. “Muziek, zee en zomer staan vooraan in mijn woordenboek!”

Toch is het ook werken geblazen volgens Aaron. “Tussen de opnamedagen blijven we met de crew en presentatoren aan de kust slapen, want we beginnen ’s ochtends vroeg.” Dan beginnen ze met het overlopen van de planning en het verdelen van de tekst. “De rest van de dag repeteren we en ’s avonds volgen dan de echte opnamen.”

Erg leuk volgens Aaron maar het vraagt wel opperste concentratie.

“Het is dus zonder afterparty, die houden we voor als het is afgelopen”, besluit Aaron.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.