Je vakanties thuis vieren, er zouden maar weinig mensen zijn die het kunnen, er zouden maar weinig mensen zijn die een echt vakantiegevoel zouden hebben. Maar voor acteur Marijn Devalck lukt het perfect.

“Ik heb alle dagen het gevoel dat ik met vakantie ben, ook al ben ik veertien uren per dag aan het werken. Ik kan midden in de nacht thuiskomen na een optreden, en dan sta ik hier nog buiten te genieten”, vertelt hij aan Primo.

De stress valt van Marijn af wanneer hij kan genieten van de sterren, een gevoel dat hij nergens anders ter wereld kan ervaring.

“Op een loft in Antwerpen zie ik mezelf niet meer wonen. Die drukte, dat gewoel, die parkeerproblemen. Nee, dat kan ik niet meer aan. Hier ben ik de gelukkigste mens van de wereld. Mijn huis in Brakel kopen was het verstandigste wat ik ooit heb gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.