Het pact dat Aaron Blommaert en Kürt Rogiers sloten om samen ‘Familie’ te verlaten deed heel wat stof opwaaien. Aaron zit namelijk nog niet zo lang in de serie maar Kürt wel en dat zou er wel eens voor kunnen zorgen dat 2024 beduidend is voor de reeks.

Aaron en Kürt zijn namelijk de meest favoriete personages momenteel die meedraaien in ‘Familie’. Maar desondanks wil Aaron zelf bepalen hoe hij uit de reeks zou gaan en wat er juist allemaal met Raven gebeurt.

“Als acteur wil ik met mijn personage graag dingen beleven die andere personages mij niet hebben voorgedaan”, aldus Aaron aan TV Familie.

En dat laatste doet Aaron Blommaert trouwens nu al in ‘Familie’. Want zijn personage Raven heeft samen met de nog vrij nieuwe Jill (Britt Das) een muzieknummer in elkaar gestoken, waar hij ook in het écht veel succes mee oogst.

Zijn muzikaal debuut krijgt dan ook een onverwachts staartje. Het leuke liedje wordt gedraaid op de radio en zorgt zelfs voor aanvragen voor live-optredens. En dit zowel in de soap als in het echte leven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.