De liefdesrelatie tussen Alicia en Niels was van korte duur. Ondanks dat de vlinders talrijk aanwezig waren in het begin, bleken ze niet lang te kunnen overleven.

“Elk gezond koppel kibbelt weleens, daar niet van. Maar ik begon steeds meer te denken: was het niet allemaal geacteerd? Ik heb geleerd dat ik sneller mijn buikgevoel moet volgen. Ik was tijdens het beslissingsmoment mijn kluts kwijt, ik raakte niet uit mijn woorden”, geeft Alicia toe aan Dag Allemaal.

Iets wat voor haar heel vreemd was want normaal geraakt ze heel vlot uit haar woorden en is ze vooral enorm rechtuit.

“Achter de schermen waren er al dingen gebeurd die me deden twijfelen. Ik ga niet zeggen dat we in elkaars armen zijn geduwd, maar ze zetten je in die romantische setting en dan komen er makkelijker gevoelens. Ik moet eerlijk toegeven dat we ’n prachtige relatie hebben gehad. Die eerste maanden waren ’n sprookje”, aldus Alicia.

“Ik zeg nu: we hebben een heel mooi liefdesverhaal geschreven, maar het was geen levensverhaal”, bekent ze in Dag Allemaal. Alicia bleek Niels bedrogen te hebben en daardoor werd er een punt achter gezet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.