Op vraag van de makers van het programma ‘Mijn slechtste Beste Vriendin” liet Robert zijn tanden bleachen maar dat liep helemaal anders uit dan verwacht.

“Door de behandeling kreeg ik tandvleesnecrose. Dat is een aandoening waarbij het tandvlees afsterft. Dat heeft mij enorm veel geld gekost, want ik heb nu een volledig vals bovengebit. Ik heb een tijd zonder tanden gelopen en moest opnieuw leren praten”, vertelt Robert openhartig aan Dag Allemaal.

Momenteel sukkelt hij daar nog steeds mee. In het begin lispelde maar nu is het inmiddels niet meer zo erg . “Ik zag gewoon mijn tandvlees terugtrekken, dat was heel eng. Voorlopig is alleen de bovenkant aangetast, maar onderaan zal het ook niet meer lang duren, vrees ik. Dat is grote ellende”, aldus Robert de la Haye.

Door die kosten heeft hij aan de hele serie niets verdiend maar dat neemt hij de productie niet kwalijk. “Zoveel mensen laten hun tanden bleken, ik had gewoon de brute pech. Van mijn mond blijven ze sowieso af”, geeft Robert duidelijk mee aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.