Daten is niet evident meer voor Amelie.  Veel mannen denken dan dat ze eindelijk een partner gevonden hebben om Duvels mee te drinken. Maar zo is het in werkelijkheid natuurlijk niet.

Amelie geeft in Het Belang van Limburg toe dat ze het vervelend vind als een man denigrerend doet over zijn job. “Ik heb iemand nodig die zijn job minstens even graag doet als ik. Of dat hij naast zijn job nog iets heeft waar hij door gepassioneerd is.”

Amelie erkent redelijk positief in het leven te staan, maar het is niet altijd rozengeur. Ze heeft daarom een hekel aan mensen die overdreven positief zijn.

Maar ook met de uitgesproken negatievelingen heeft ze een probleem. “Ik ga graag voor de realistische middenweg,” aldus Albrecht in Het Belang van Limburg.

Wat ze nog absoluut gedaan wil hebben voor haar dertigste?

Niets bijzonders bekent ze. “Ik heb op deze leeftijd al meer gedaan dan ik ooit had kunnen voorspellen.” De enige wens die ze koestert is haar verdere leven te kunnen blijven spelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.