Niet iedereen vindt hem even leuk

Iedereen ligt wel eens in de knoop met zichzelf of met zijn lichaam. Dat is bij eeuwige optimist James Cooke niet anders. Toen hij voor ‘Over De Oceaan’ in zwembroek op de boot moest zitten, maakte hij zich regelmatig zorgen over de vetrolletjes die zouden te zien zijn.

Maar vetrolletjes of niet, James wordt door Vlaanderen op handen gedragen en dat doet de presentator veel deugd.

“Ik voel me omarmd door kijkend Vlaanderen. Dat geeft me een goed gevoel. En als ik het niet meer goed doe, dan moeten de mensen me dat zeggen. Zij zijn de jury, hé”, klinkt het in Story.

Jammer genoeg zijn er ook altijd haters te bespeuren en die kunnen het vaak niet laten om hun negatieve mening overal rond te strooien. Gelukkig heeft Cooke daar weinig last van.

“Het is onmogelijk dat iedereen je graag ziet. Als bekend gezicht moet je daar mee leren omgaan. Ik heb daar totaal geen problemen mee. Je kunt nu eenmaal niet voor iedereen perfect zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.