Met Niels heeft VRT-nieuwslezer Riadh Bahri al de liefde van zijn leven gevonden. Ze trouwden een tijdje geleden en Riadh kan zich geen leven zonder hem meer inbeelden.

“Alleen het idee doet me huilen. We zijn nu vier jaar samen en wat ik voel, is niet meer elke dag verliefdheid of fysieke opwinding. Ook al vind ik hem een mooie man, ik wil hem niet alle dagen bespringen. Maar dat gevoel niet zonder hem te kunnen is voor mij de brandstof om dit huwelijk te laten lukken”, glundert Riadh in Het Laatste Nieuws.

Niels zorgt ervoor dat Riadh de beste versie van zichzelf wordt en dat zal de omgeving van Bahri alleen maar kunnen bevestigen.

“Zelfs mijn bazen zeggen het. Ervoor was ik in conflictsituaties te explosief. Door de komst van Niels is dat veranderd. Mocht hij mijn man niet zijn, ik zou vandaag ‘Het Journaal’ niet presenteren.”

Maar ondanks dat Riadh erg gelukkig is met Niels, kan hij het ook niet tegenhouden dat hij af en toe een boon heeft voor iemand anders. “Ik heb dat al eens voorgehad, en ben daar toen eerlijk over geweest tegen Niels. Leuk was het niet, maar ik was er tenminste eerlijk over. Nooit eens naar iemand anders kijken: dat is tegen onze menselijke natuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.