Na een afwezigheid van twee jaar is André Hazes weer terug waar hij zijn moet: op het podium en in de studio. Eindelijk verschijnt er nieuw materiaal van André Hazes en dat is de nieuwe single ‘Deel Van Mij’. Eerder verraste hij zijn fans via social media met een voorproefje. In de spraakmakende videoclip geeft André op zijn manier antwoord op hoe de afgelopen periode voor hem is geweest.

De primeur van de nieuwe single vond in Nederland plaats bij Frank Dane en was in België tegelijkertijd te horen op Radio 2.

Nog leuk nieuws! Er verschijnt op 8 september een nieuw album en André speelt live in AHOY op 25 november.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.