Vorige maand kondigde Karen Damen haar eerste eigen ‘One Woman Show’ aan, wat enthousiast onthaald werd door Vlaanderen: De eerste show in de Arenberg in Antwerpen was in minder dan 6 uur uitverkocht, en intussen is ook de tweede show in Antwerpen volledig uitverkocht! Wegens grote vraag kondigde ze daarom ook een derde voorstelling aan, op zaterdag 16 maart in het Kursaal Oostende.

Tijdens de 90-tig minuten durende voorstelling zal Karen elke ‘Eerste Keer’ delen die haar doorheen de jaren is bijgebleven: Van haar eerste keer naar school tot de eerste keer sex. Van de eerste keer op het podium met K3 tot de eerste keer op dieet … een humoristische tocht langs haar leven. Voor de eerste keer alleen en voor de eerste keer op een theaterpodium.

Voor zij die dachten dat ze alles al wisten over Karen Damen, wordt deze show een heuse eye-opener!

Tickets voor de extra voorstelling in Het Kursaal Oostende op 16 maart 2024 zijn verkrijgbaar via www.gracialive.be

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.