Het was een triestige dag voor Andy Peelman. Hij moest afscheid nemen van zijn trouwe metgezel Barry. Iedereen kende Barry als de trouwe viervoeter van Andy. De twee waren zelfs samen te zien in ‘De Buurtpolitie’.

Maar behalve een acterende hond was Barry ook de vaste compagnon van Andy bij de politie. Samen hebben ze heel wat watertjes doorzwommen.

“Maat. Collega. Partner in crime. Bedankt om altijd aan mijn zijde te staan. Bedankt om het voor  mij op te nemen wanneer er niemand anders was. Bedankt om mijn luisterend oor te zijn. Je was dé ster van het programma! We’ll meet again, soon…. BARRY out”, schrijft Andy op zijn Instagram.

We wensen Andy heel veel sterkte bij het verlies van Barry. Een huisdier moeten afgeven is nooit leuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.