Het waren spannende momenten

Op VTM loopt op dit moment het tweede seizoen van ‘Andy Op Patrouille’. Opnieuw beleefd Andy spannende avonturen bij de politie van waar dan ook ter wereld. Zo beleefde hij één van de meest spannende momenten van zijn leven tijdens het eerste seizoen.

“Voor het eerste seizoen heb ik mee een moordverdachte gearresteerd in het Amerikaanse Virginia. Het was met de daver op het lijf dat we die kerel achternazaten. Voor het tweede seizoen heb ik dan weer iets gelijkaardigs meegemaakt in Acapulco”, zegt Andy in Primo.

Toen ze tijdens het tweede seizoen iemand wilden arresteren, werden ze plots vanuit het niets beschoten. Nog nooit was dat Andy overkomen en dat was toch even spannend.

“Ik heb wel al vaker mijn wapen moeten trekken, maar daar stopte het dan. In Mexico was ik ongewapend, al droeg ik een kogelwerende vest. Net als de klank- en cameraman. Op zo’n moment neemt de adrenaline het over. Tv maken is één ding, maar je eigen leven komt op de eerste plaats.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.