Hij was blij met de kans

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’ zit er zo goed als op. Elke artiest heeft zijn weekje in de spotlights gehad en nu rest er alleen nog de allerlaatste aflevering waarin iedereen terugblikt op het voorbije seizoen.

Wie ook heel tevreden terugblikt op zijn deelname is Günther Neefs. Hij kon nog eens laten zien wat voor fantastische zanger en persoon hij is.

“Ik zat al enkele jaren op deze kans te wachten. Niets zo leuk als te kunnen performen en te laten zien waar ik voor sta als zanger. Vorig jaar werd ik ook al gevraagd, maar de programmamakers moeten er ook op toezien dat de mix aan artiesten goed zit. Ze hebben toen beslist dat ik nog een jaartje moest wachten”, vertelt Günther in Dag Allemaal.

Maar Günther was uiteindelijk laaiend enthousiast over de groep waarin hij terecht is gekomen. Hij vindt ze één voor één allemaal straffe artiesten.

“En heel belangrijk: niemand van ons dacht in hokjes. De meest gestelde vraag die ik vooraf in de supermarkt kreeg was: ‘En welk liedje van K3 ga jij zingen?’ Dat viel me ongelooflijk hard op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.