Karen Damen verlegt de laatste tijd serieus haar grenzen op vlak van acteren. En dat mag echt wel letterlijk genomen worden. 

Over enkele weken wordt ze verwacht op de set van de nieuwe VTMtelenovelle rond Camille. “Het wordt iets heel anders dan mijn rol in ‘Familie’”, vertelt K aren Damen in Dag Allemaal. Binnenkort pendelt ze tussen de sets van Lint en Boortmeerbeek. 

In de telenovelle speelt ze Maud, de mama van een klasgenote van Camille. Zij moeit zich enorm met het leven van haar dochter, want ooit droomde ze van een leven in de showbizz, en haar dochter moet die ambitie nu waarmaken. 

“Het is geen grote rol, maar wel een leuke en iets compleet anders dan wat ik in ‘Familie’ doe. Ik hoop dat ik een pruik krijg, zodat ik er lekker onherkenbaar uitzie”, aldus de ex-K3 zangeres. 

Voor Karen is het na ‘#LikeMe’ en ‘The Masked Singer’ leuk om Camille terug te zien. “We hebben al een lezing gehad, en het was keiplezant. Ik kijk er absoluut naar uit om weer met Camille op de set te staan, en met de andere acteurs”, verneemt Dag Allemaal van een enthousiaste Karen Damen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.