Iedereen heeft wel een droomwoning in zijn gedachten waar hij of zij graag zou wonen. Voor Andy Peelman is dat binnenkort geen droom meer, maar wel realiteit. Hij is voor de vijfde keer aan het bouwen en wanneer je de plannen ziet, dan kan je wel stellen dat dit een droomwoning is.

“We hadden nu al drie slaapkamers en op zich is dat voldoende voor mezelf en mijn drie vrouwtjes. Maar telkens als we bezoek kregen van Tines familie uit Duitsland of als er eens vrienden bleven slapen, werd het een hele puzzel. Op zich konden we nog wel uitbreiden, maar privacygewijs vond ik het daar niet meer te doen”, getuigt Andy in Dag Allemaal.

Andy zit graag thuis op zijn gemak en wil liever niet de hele dag door gestoord worden door mensen die Andy graag eens willen ontmoeten. Hij wil liever niet dat ze zijn gezin lastig vallen.

“In ons nieuwe huis gaan we nu 5 slaapkamers hebben, zo kunnen Tines ouders en haar broer zoveel komen als ze maar willen. En gezinsuitbreiding komt er niet meer. Ik leg er een dubbele zeemansknoop in.”

En ook dat gaat niet zomaar in 1,2,3. “Ik moet binnenkort op gesprek. Ik moet het eerst gaan uitleggen dat ik zeker geen kinderen meer wil, blijkbaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.