Wie Garry Hagger de laatste jaren op een podium heeft zien verschijnen, heeft gezien dat de zanger een heel pak is afgevallen. En dat allemaal door gezonder te gaan leven en meer te bewegen.

“Ik hou mijn gewicht nu strikt tussen de 82 en 85 kilo. Voor mijn lengte is dat nu ook niet heel weinig, maar ik ben ook geen twintig meer. Het is nu driemaal twintig, ik ben blij en dankbaar dat ik die mijlpaal heb behaald”, klinkt het in Dag Allemaal.

Garry zit vol positieve energie en dat uit zich ook in zijn zangcarrière en optredens. Het voelt nu alsof hij nog enkele jaren kan doorgaan en dat wil hij zeker doen.

“Ik blijf uiteraard mijn klassieker uit het ‘Tien Om Te Zien’-tijdperk brengen, maar mijn nieuwe nummers zijn eerder hedendaagse popsongs. Net zoals mijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’ nu een echte oorwurm is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.