Ze heeft nog een leuk verhaal

Dit najaar trekt Karen Damen naar Antwerpen met haar eerste onewomanshow. De eerste show was op amper 6 uur uitverkocht en ook de ticketverkoop van de tweede show doet het lang niet slecht.

Maar wat kunnen de fans nu eigenlijk verwachten van die eerste onewomanshow van Karen? Karen verklapt in Story dat het vooral een show wordt waarin anekdotes worden verteld uit haar leven waarbij ‘de eerste keer’ de rode draad doorheen de show zal worden.

“Ik wil de mensen gewoon een heel plezante avond bezorgen met anekdotes uit mijn persoonlijke verleden en mijn carrière. Het wordt een heel persoonlijke voorstelling, maar ik neem mezelf niet te serieus en doe volop aan zelfrelativering.”

Wat ook aan bod zal komen is haar relatie met Gert Verhulst. Hoewel de pers die relatie breed heeft uitgesmeerd in de media weten we daar nog niet alles van.

“Ik heb nog een leuk verhaal dat nog nooit verteld is geweest. Ik ben er ook zeker van dat Gert het niet erg zal vinden als ik het ga vertellen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.