Het was een emotioneel weekend voor Niels Destadsbader. De zanger uit Deerlijk stond stil bij het overlijden van zijn vriendin Caroline Dewaele. De vrouw van 47 overleed 3 jaar geleden aan de gevolgen van pancreaskanker.

Caroline was een goede vriendin van Niels, hij schreef jaren geleden speciaal voor Caroline het nummer ‘Sterker’ en zong het nummer nog voor haar overlijden speciaal voor haar.

De verjaardag van het overlijden van Caroline doet wat met Niels. “Drie jaar zonder jou. Carolinetje toch. Je bent sterker”, schreef Niels op zijn sociale media.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.