Met een schrale nul op vijf wordt dit jaar het seizoen van ‘Boer Zkt Vrouw’ afgesloten. Een zeer slecht resultaat dus waar niemand zich aan verwachtte.

Boerin Cathy en Kevin blikken desalniettemin tóch tevreden terug op het avontuur. “Het was niet altijd gemakkelijk, want je gaat met mensen en gevoelens om”, zegt Kevin aan Dag Allemaal. “Soms moest ik meisjes kwetsen, en dat was niet plezant. Maar ik heb wel heel veel nieuwe mensen leren kennen, ook”, aldus Kevin aan Dag Allemaal.

Ook mekaars verhaal vinden ze boeiend. Vooral het moment toen Cathy haar eerste keuze moest maken, vond Kevin zeer merkwaardig. “Ik vond het vreemd dat je in de eerste aflevering je keuze maakte aan de hand van de manier waarop de mannen dansten. Maar goed, ieder zijn hobby”, geeft Kevin mee aan Dag Allemaal.

Cathy van haar kant beweert dat zij in Kevins plaats niet zou gekozen hebben voor Jana omdat ze haar te hard vond voor Kevin.

Maar ook zij snapt dat het makkelijk is een keuze te maken vanuit je zetel en het helemaal anders is als je zelf in het verhaal zit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.