Afgelopen week stond Andy Peelman op de cover van het weekblad ‘Dag Allemaal’. Hij vertelde aan het weekblad dat hij zijn ultieme droom aan het verwezenlijken is en een villa van meer dan 1 miljoen euro aan het bouwen is, die prijs is exclusief de bouwgrond. Op alles wat Andy Peelman doet en zegt is er wel kritiek, ook nu weer.

Heel wat mensen vonden het nodig om Andy Peelman door het slijk te sleuren. Andy Peelman heeft de afgelopen jaren keihard gewerkt voor zijn loon en wil zijn zuurverdiende centjes investeren in een nieuwe woning voor zijn gezin. “Ach Andy Peelman moet je daar nu mee te koop lopen…”, reageert iemand op Facebook.

“Die mannen van tv moeten heel veel geld verdienen en dan altijd maar klagen???”, schrijft een andere lezer van Dag Allemaal. “Snap niet dat je zoiets bekend maakt ,streken zeker”, schrijft Milo op Facebook. Dit zijn nog de meest beschaafde reacties, want er zijn mensen die geen spaander van Andy Peelman heel laten.

Natuurlijk heeft de presentator en acteur een deel van die reacties ook gelezen. “Aan alle lieverdjes die met hun zuurtegraad heel wat PH-waardes van de Vlaamse zwembaden kunnen ontregelen : Enjoy life…”, schrijft hij op Instagram.

“Aan alle kids, jongvolwassenen, startende ondernemers etc, vaar je eigen koers! Let niet op de negatieve stem van andere hoewel die luider klinkt! Met vallen en opstaan. En als je dromen je niet afschrikken zijn ze niet groot genoeg . Go for it!”

“En aan alle ouders met dat negatief stemmetje, volgende keer dat jullie de kindjes sensibiliseren met 4 stippen tegen pesten: begin met jezelf bij te scholen.  ‘Een mening’ kan gerust constructief zijn”, besluit Andy Peelman op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Show24