Ann Van Elsen geniet tijdens haar vakantie van haar man, haar kinderen en uiteraard de bestemming.

“Voor een vakantiegevoel lopen die tropische temperaturen op en wil ik niet te lang vliegen. Zeker met kinderen is dat het makkelijkst en zo vermijd je een jetlag”, bekent Ann aan Story. 

Haar eigen voornaamste vakantiegevoel gaat uit naar de Spaanse Costa Brava blijkbaar. Palmbomen en haar fascinatie voor kerken deden Ann  volledig opbeuren.

Ze maakte ook een reis naar het verre Vietnam. Daar zat ze op een eiland vast omdat er teveel storm was om veilig terug te keren.

“We hebben toen de nacht moeten doorbrengen in noodtenten op een soort militaire basis. Dat was heel speciaal en spannend. Ik heb die nacht geen oog dichtgedaan, vooral omdat ik de dag nadien op tijd mijn vlucht moest halen voor een live tv-show”, vertelt Ann Van Elsen openhartig in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.