Trisha heeft er een woelige periode opzitten, zo valt in Dag Allemaal te lezen. De zangeres verhuisde namelijk met haar gezin naar de woning van haar ex-man Ignace Crombé.

Nadat Ignace vorig jaar kwam te overlijden erfde dochter Axelle het huis.

“De verhuis was heel vermoeiend en stresserend”, gaat Trisha van start. “Ik kampte met de laatste stuiptrekkingen van een burn-out. Gelukkig stond het huis leeg en kon ik beetje bij beetje m’n spullen overhevelen.”

De verhuis duurde echter langer dan verwacht want een aantal helpers kwamen helaas niet opdagen.

De eerste weken terug in het huis, waar ze lief en leed met Ignace heeft gedeeld, waren moeilijk voor Trisha. “Er kwamen zoveel herinneringen naar boven uit de periode dat ik hier met Ignace woonde, van 2010 tot 2014. Wij hebben hier mooie momenten gekend, maar het einde van onze relatie was voor mij de hel.”

“Nu, ik heb dat allemaal een plaats kunnen geven. Ik heb zelfs ’n foto van Ignace in de hal gezet als aandenken”, besluit de zangeres.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.