De zomer is begonnen, dus dat wil zeggen tijd voor Tien Om Te Zien! 

In Het Laatste Nieuws vertelt Anne De Baetzelier dat ze eigenlijk dacht dat de comeback van het populaire VTM-programma maar éénmalig zou zijn.

“Vorige zomer dachten Willy en ik dat het de laatste keer was, maar kijk…”, gaat Anne van start. “Ik zat er wel niet op te wachten. Tv is voor mij een afgesloten hoofdstuk, ik mis dat niet”.

De presentatrice geeft aan dat ze er 15 jaar geleden zelf voor gekozen heeft om de stekker eruit te trekken. “Het was mooi geweest, het hoefde voor mij niet meer. Ik verlangde naar de luwte, naar rust. Ik heb nergens spijt van, maar ik zit nu beter in mijn vel.”

Volgens Anne is ze zichzelf pas beginnen ontdekken na haar tv-carrière. “Ik heb mijn eigen weg uitgestippeld, ik ben echt gelukkig beginnen worden. Niet dat ik voordien ongelukkig was, maar ik deed nog te veel wat anderen zeiden dat ik moest doen, en ik hechtte ook nog te veel belang aan wat anderen dachten over mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.