Wanneer de reporter van “De Zondag” aan Christoff vraagt hoe zijn zomer er uit gaat zien, vertelt de zanger dat het gelukkig niet zo druk is als vorig jaar. Omwille van corona werden toen een hele hoop uitgestelde concerten in de zomer geplaatst.

“Dit keer is het wat beter verdeeld. Het wordt een hele leuke zomer, niet alleen met mooie optredens, maar ook met toffe tv-concepten waar ik helaas nog niets over mag vertellen”, zegt Christoff.

De zanger geeft aan dat het in het najaar pas écht druk gaat worden. “Omdat ik dan met die vijf grote Tura-concerten zit: Christoff zingt Tura.”

Christoff geeft aan dat hij nu al zenuwachtig is voor de concertreeks. “Voor eigen publiek kan je je al eens iets permitteren, maar naar die concerten komen zowel mijn fans als fans van Will Tura.”

“Ik wil die mensen niet ontgoochelen. Ik wil zijn muziek met respect behandelen en iedereen een mooie herinnering meegeven aan wat Will al die jaren voor ons heeft gedaan. Dat is een hele grote druk op mijn schouders”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.