Ze is er heel erg mee bezig

Apollonia Sterckx is niet alleen een actrice uit ‘Thuis’, ze is ook een echte fashionista. Net zoals veel meisjes van haar leeftijd is ze heel erg met mode bezig en probeert ze graag leuke outfits uit.

Maar ook net zoals veel meisjes van haar leeftijd, staat ze ook vaak voor de kleerkast omdat ze volop twijfelt wat ze zou aantrekken. Vooral bij belangrijke evenementen zoals de MIA’s is de twijfel groot.

“Ik kies dan in samenspraak met mama. Ook mijn kapsel en make-up moeten perfect en fashionable zijn. Vaak zorgen we ook voor dat onze outfits matchen. Maar mijn make-up die doe ik zelf”, klinkt het in Tv Familie.

In tegenstelling tot veel jonge meisjes heeft Apollonia geen uren op YouTube of TikTok doorgebracht om makeup-tutorials te bekijken.

“Ik doe mijn make up door te experimenteren en m’n gevoel te volgen. Maar ik wil er mijn leeftijd blijven uitzien, en dus niet als een volwassen vrouw. Ook wat mijn kleren betreft. Glitter en glamour: love it. Maar het mag niet vulgair zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.