Dat Average Rob een groot supporter is van Remco Evenepoel is geen geheim. Maar Remco is minstens even grote fan van de YouTube-ster, zo blijkt in Humo.

In de documentaire die Average Rob over Remco draaide, straalt het wederzijds respect af. “Je ziet hem op een andere manier, omdat hij zich op zijn gemak voelt”, legt Average Rob uit.

“Weet je, ik ben geen journalist hè. Bij mij hoeft hij geen opgepoetste versie van zichzelf te zijn. Ik poets zelf ook niks op.”

Remco Evenepoel postte zopas zijn eerste YouTube-filmpje op zijn eigen kanaal en kreeg onmiddellijk complimenten van Average Rob. “Goeie vibe, lekker veel random materiaal ertussen en zijn intro was gelijk nen echte.”

Het antwoord van Remco was duidelijk: ‘Ik heb het dan ook geleerd van de beste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.