Ze houdt gewoon van knuffelen

Haar huwelijk met  de vader van haar zoon Julian heeft helaas niet mogen blijven duren. Maar ook haar meest recente huwelijk met Yves De Moor was jammer genoeg van korte duur. Het lijkt wel alsof ze voor het ongeluk is geboren.

“Er zullen vast ook goede mannen rondlopen. Maar laat dat nu net geen speurneuzentocht voor me zijn. Meer nog: ik vergeet het zelfs. Ik voel geen leegte zonder een relatie. Ik kan me vooral zeer leeg voelen naast iemand die me niet begrijpt”, zegt Barbara in Het Laatste Nieuws.

Gelukkig heeft de actrice nog haar vrienden waar ze altijd bij terecht kan en die ze op tijd en stond eens goed kan vastnemen. Al vormt dat ook wel wat problemen.

“Vrouwen denken dan heel vaak dat ik hun man wil afpakken. Ik denk: kom, kom ne keer hier. Uw hart op het mijne. Doe-doef. Doe-doef. Warmte. Ik ben een knuffelaar.”

Nochtans vraagt Barbara niet veel van een man. “Gewoon dat hij zorgt draagt. Niet door alles voor mij te doen, maar door mij ruimte te geven. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ik ben altijd aan het schrijven, aan het denken, aan het kijken. Vertrouw mij. Als jij mij ruimte geeft, kom ik naar jou.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.