Als verbouwen daadwerkelijk een relatietest is, dan hebben Bart Appeltans en zijn partner Dennis die al drie keer met vlag en wimpel overleefd. ‘”Ze zijn inmiddels zo’n zestien jaar samen en al zeven jaar aan het verbouwen.

Terwijl Bart zich bezighoudt met het creatieve, organisatorische en administratieve werk, houdt zijn partner Dennis zich bezig met focus op levering en plaatsing van de materialen.

Daarnaast is hij volop bezig met de repetities voor het Sportpaleis. Voor die koppels wordt het misschien wél de ultieme relatietest. Voor je aan zo’n project begint, moet je jezelf en je partner goed kennen, vindt Bart Appeltans hebben daarvoor.

Ook op relationeel vlak heeft hij al vaak heel wat watertjes doorzwommen. Gelukkig heeft hij bij zijn huidige partner het geluk gevonden, zo bevestigd hij zelf in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.