Eén van de bekendste koppels van Vlaanderen is zondermeer Bart Kaëll en Luc Appermont.

Wanneer Story aan Bart vraagt of het paar hun relatie anders beleven omwille van het leeftijdsverschil van tien jaar, antwoordt Bart eerlijk: “Luc is 73. Natuurlijk beseffen we allebei dat we geen dertigers meer zijn en dat onze tijd samen korter wordt, maar we hopen op nog heel wat mooie jaren samen.”

De zanger geeft aan regelmatig te praten over het leven maar ook over het leven na het leven. “We hebben de dood al geregeld zien aankloppen bij vrienden of familieleden, en dan ga je nadenken.”

Toch laat het koppel zich hier niet door verlammen. “We gaan niet met schrik ons einde afwachten. De dood hoort nu eenmaal bij het einde van het leven, maar daar willen wij ons nu nog niet te veel mee bezighouden”, besluit Bart.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.