In Dag Allemaal blikt Gunther Levi terug op de zomer van 2020, een zomer die beter bekend staat als “de coronazomer”.

Volgens Gunther heeft hij een dubbel gevoel bij deze periode. De zanger/acteur zag zowat elk optreden en elke opname geannuleerd worden in zijn agenda. “Dat had ik sinds mijn 16de niet meer meegemaakt. Dat gaf mij een enorm beklemmend gevoel. Er kwamen geen centen meer binnen en ik voelde mij nutteloos”, geeft hij aan.

Maar langs de andere kant was het prachtig weer, de kinderen waren thuis omdat de scholen gesloten waren. Gunther heeft in deze periode echt genoten van de rust. “Elke dag heb ik gebarbecued”, vertelt hij aan Dag Allemaal.

Die combinatie van onzekerheid en rust was heel bizar voor Gunther. “Wij mochten niet optreden, want samenkomsten van meer dan tien mensen waren verboden. Zo frustrerend!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.