Wanneer Primo vraagt naar de stille droom van Sven De Ridder, gaat de acteur voluit voor Hollywood!

“Ik ga niet onder stoelen of banken steken dat ik dat graag zou doen. Dat zou echt iets voor mij zijn”, gaat Sven van start. “Het mag een klein rolletje zijn in een tv-serie. Even van Hollywood proeven, dat zou super zijn.”

De acteur steekt het niet onder stoelen of banken dat hij het fantastisch vindt wat Matthias Schoenaerts in Amerika aan het doen is. “Dat staat nog op m’n bucketlist, ooit professioneel iets met Matthias doen”, gaat Sven enthousiast van start. “. Maar dat is een illusie. Ik denk niet dat hij hier nog veel gaat acteren. Waarom zou hij, hé?”

Een andere droom van Sven is om zijn eigen film te regisseren. “Ik speel elke week mee met de lotto. Als ik die win, zal m’n film er komen. Het scenario heb ik al geschreven”, vertelt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.