“Ik ben niet perfect en hoef dat ook niet te zijn. Ik ben gewoon mezelf. Dat is genoeg”, met deze sterke quote begint Ingeborg haar gesprek met Primo.

Toen de presentatrice destijds de veertig naderde voelde ze dat het “not done” was om op die leeftijd als vrouw nog op tv te komen. Ondertussen is dit al geëvolueerd en dat is maar een goede zaak ook. “Schoonheid zit vanbinnen”, zegt Ingeborg.

Toch geeft de presentatrice aan dat ze het wel belangrijk vindt om goed voor de dag te komen. “Alleen niet in het extreme”, voegt ze toe.

Wanneer de journalist van Primo vraagt hoe Ingeborg tegenover plastische chirurgie staat, zegt ze het volgende: “Ik hou mijn hart een beetje vast. Op mijn leeftijd kan ik dat nog begrijpen, maar je ziet nu soms jonge vrouwen rondlopen van wie de uitdrukking op het gelaat helemaal weg is. Daar maak ik me zorgen over.”

“Maar misschien is het eigen aan oude mensen om zich meer zorgen te maken?” maakt ze als kanttekening.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.