Een kleine shock voor de fans van Yanni Bourguignon. In Story laat de acteur namelijk weten dat zijn vriendin Kelly en hij deze zomer niet in het huwelijksbootje gaan stappen zoals gepland.

Toch moet er geen ongerustheid zijn volgens Yanni: “Deze zomer trouwen was het plan, tot onze dochter Lyo geboren werd in december.”

De acteur geeft ook aan dat zijn broer deze zomer al in het huwelijksbootje stapt: “Kelly en ik hadden zoiets van: we trouwen dan in de zomer van 2024.”

Het koppel heeft zelfs al een idee hoe het huwelijk eruit moet zien: “Het wordt geen stijve bedoening. Kelly en ik willen trouwen op een wijndomein waar we een soort minifestival houden. Met foodtrucks, mobiele barretjes en een grote houten dansvloer. Ook geen kerkelijke dienst, maar een kleine ceremonie zodat iedereen gezien heeft­ dat we getrouwd zijn. En daarna één groot feest dus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.