Stad Antwerpen en VRT organiseren ook dit jaar ‘Vlaanderen Feest’, het feest van de Vlaamse Gemeenschap op dinsdag 11 juli. Iedereen is welkom op de Grote Markt voor de optredens van een hele reeks Vlaamse toppers. 

Het publiek wordt vanaf 18 uur opgewarmd door een swingende dj-set, waarna #LikeMe zorgt voor een spetterend voorprogramma vanaf 19 uur. Om 20 uur is er opnieuw muziek door dj Dimi. Vanaf 20.40 uur volgt dan de stomende liveshow, gepresenteerd door Peter Van de Veire, met grote namen als Bazart, Camille, Metejoor, XINK, Dana Winner, Gustaph, Aaron Blommaert en Pommelien Thijs. Stan Van Samang zingt het Vlaanderen feestlied: ‘Feest’, speciaal voor deze gelegenheid geschreven én in het Nederlands gezongen. Deze topartiesten beloven een feestelijke avond met heel wat muzikaal plezier. Als kers op de taart sluiten niemand minder dan De Romeo’s de dag af.

De show zal live te bekijken zijn op VRT 1 en VRT MAX vanaf 21.00 uur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.