Bart Kaëll vertelt in een interview met Primo dat hij vroeger enkel thuis zichzelf kon zijn.

“Ook al was het vrij emotieloos en was ik ook thuis wel wat verlegen. En dat ben ik nog altijd”, vertelt de zanger.

Al heeft hij met de tijd wel beter met zijn gevoelens leren omgaan. “Nu kost het me wel veel minder moeite om mijn gevoelens te tonen. Door die opvoeding ben ik altijd wat angstig gebleven.” Om dit te bereiken heeft Bart naar eigen zeggen vaak uit zijn comfortzone moeten stappen.

Nu kan de zanger gelukkig zijn emoties op een gezonde manier tonen. “Maar niet in een overdreven vorm of zo. Als ik mijn moeder nu vastpak, zeg ik wel: ‘We zien elkaar toch graag, hé.’ Op die manier dus. Ik uit mijn liefde voor haar beter op een andere manier. Door bijvoorbeeld lekker voor haar te koken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.