Ze woont nog altijd in Dilbeek met Céleste, haar hond, haar twee ezels, een alpaca, een kat en een paar kippen. Een man is er momenteel niet in haar leven maar daar zou Goedele toch wel verandering willen in zien.

“Ik ben meer dan tien jaar gescheiden, had een lange relatie met een Limburger en onlangs deed ik nog eens een poging. Ik wil niet de rest van mijn leven alleen blijven, het is aangenamer met twee”, bevestigt Goedele aan Dag Allemaal.

“Ik wil dus volop gaan ontdekken. Daar is de zomervakantie ideaal voor, toch?”, deelt de ex-miss mee tijdens het interview.

Na haar behandeling voor huidkanker heeft ze levenslessen getrokken. “Ik ben dankbaarder geworden. De ziekte heeft me veranderd, al is het te weinig naar mijn goesting. Ik dacht eerst: ‘Mij krijgen ze niet meer zo zot’. Maar jawel: werken, werken, werken.’”, blijkt toch hetgeen Goedele blijft in volharden.

Of ze zich nog verkiesbaar zal stellen is een andere vraag. Op aanraden van haar dochters denkt ze er serieus over na om dit niet meer te doen. “Politiek is een toxische omgeving”, aldus Goedele Liekens aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.