Dit najaar zal Celebrity Masterchef Vlaanderen voor het eerst op uw beeldscherm verschijnen. Hoewel het programma in Vlaanderen gloednieuw, is de kookwedstrijd in het buitenland een erg groot succes.

In Het Nieuwsblad is bekendgemaakt dat Bent Van Looy één van de tien kandidaten gaat zijn die gaat meedingen naar de overwinning.

“Topchefs die praten over techniek, over de perfecte cuisson van vis of over de knapperigheid van erwtjes. Daar kan ik echt bij wegdromen”, geeft de zanger aan.

Nu maar hopen dat Bent de jury en de kijkers thuis ook kan laten wegdromen met zijn gerechten.

Celebrity Masterchef Vlaanderen is vanaf dit najaar te bekijken op Play4.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.