Een tijdje geleden was hij één van de favorieten in ‘Big Brother’, maar hij is ondertussen veel van zijn populariteit verloren. Wie? Ali. De bewoner heeft veel goede punten verloren na dat uithaal naar Bart toe.

Wie de livestream volgt, weet dat Bart Ali helemaal niet onderbroken heeft, maar dat het net Ali was die Bart onderbrak toen hij Michelangelo op de hoogte bracht van een opdracht.

Ali, die in Lommel woont, had vorige week een héél kort lontje en zijn gedrag werd zowel in het huis als door de kijkers veroordeeld. “Als persoon verdien ik dat niet om genomineerd te worden”, reageerde hij onlangs nog en die uitspraak schiet bij menig kijker in het verkeerde keelgat. “Iedereen mag dus genomineerd worden, maar hij niet. Hoe omhooggevallen kan je zijn…”, schrijft Lizy op Facebook.

De uithaal tijdens de liveshow van zaterdag naar Bart werd hem niet in dank afgenomen. “Ik ben die vent ook kotsbeu , zo een kort lontje en wat een schandaal maakt hij omdat dat ” hij ” genomineerd is . Dat lot wacht iedereen en dat weten ze vooraleer ze zich inschrijven”, schrijft een kijker op een fansite van Big Brother.

“Het minimum van respect voor de medemens heeft hij blijkbaar niet meegehad in de opvoeding…., Hij probeert dat te verbloemen met zijn humor, en ik was er een week of 3,4 met mee, maar afgelopen week heeft hij echt laten zien dat het een beetje een egoïst is … Voor hem is het plezant en fijn zolang het in zijn voordeel is!!!”, schrijft Tom.

“Laat Ali maar vertrekken, ik ben zijn drukke gedoe en grilletjes echt wel beu nu, en vooral dat om de vijf voet ‘Ik zweer het je’, zeggen op alles. Ik erger mij daar echt aan. Weet die knaap wel wat ‘iets zweren’ eigenlijk wil zeggen en wat dat inhoudt? Als ie er straks uitligt hoop ik dat ie in de studio toch eens een antwoord op die vraag zal geven”, dat zijn de woorden van Jonathan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.