Er lopen heel wat vrouwen rond in huis

Toen Regi en Elke Vanelderen aankondigden dat ze niet langer als man en vrouw door het leven gingen gaan, had Regi ook niet meteen gedacht dat hij heel snel terug verliefd zou worden. Maar iets meer dan een jaar later heeft hij toch een nieuwe vrouw in zijn leven.

De gelukkige is Kristel, een 34 jarige knappe blondine. Regi en Kristel kennen elkaar al een tijdje, maar verloren elkaar door omstandigheden een beetje uit het oog.

Door een relatie te beginnen met Kristel heeft Regi er ook meteen een plusdochter Julia bij. Dat betekent dat Regi nu heel vaak met 4 vrouwen in huis zit. Maar dat vindt hij prima. De dochters van Regi en Kristel komen gelukkig goed met elkaar overeen.

“Het was geen ramp geweest als het niet zo was. Ik heb Ellie-Martha en Renée twee dagen bij mij, dan waren er nog vijf andere dagen geweest. We hebben zo’n leuk gezin met ons vijven! De dagen die ik met de kinderen heb, zijn nu beter dan vroeger”, glundert Regi in Dag Allemaal.

Kristel vindt Regi een fantastische papa en voor haar is ze alles wat ze zoekt in een man. “Ik ben nog verliefder op hem geworden toen ik hem bezig zag met zijn kinderen. Regi is de papa die ik wil in mijn leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.