In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw kreeg Vlaanderen eindelijk de identiteit te zien van de eerste drie boeren.

In Gooik stonden een 20-tal dames te popelen om het ware gelaat van hoefsmid Raphaël (26) te ontdekken. En dat gelaat stond hen duidelijk aan, getuige reacties als “Het is zekere gene misse, ik teken er meteen voor”, “Daar kunnen we wel wat mee” en “Ik zou hem graag eens tegen mijn gilet trekken”. Raphaël is het niet gewoon dat er zo veel vrouwen in rij staan om zijn hart te veroveren, maar hij kan er maar beter aan wennen. Na een dag van daten in zijn caravan, in zijn oldtimer en in de stallen koos Raphaël 6 dames uit om het avontuur mee verder te zetten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.