In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw kreeg Vlaanderen eindelijk de identiteit te zien van de eerste drie boeren.

Stef (29) uit Lier kwam eindelijk te weten hoeveel en vooral wélke vrouwen zich in dit blind liefdesavontuur willen storten. “Wat ik wil? Ook een Dina (lacht). Iemand die ik goedgezind kan maken en die positief in het leven staat. Iemand met pit. Om het met mij vol te houden, is dat denk ik wel nodig (lacht).”

Dina is niet meer vrij, maar de 40 andere ravissante dames die afzakten naar de boerderij waar de melkveeboer zijn liefdesnest aan het bouwen is, wél. Die waren aangenaam verrast door het voorkomen van de goedlachse Stef. “Blond haar en blauwe ogen, dat trekt me wel aan”, “Hij is een streling voor het oog”,… De eerste fonkelende oogjes zijn een feit. Stef bouwde de stal om tot datecafé, en met succes: ook al is hij naar eigen zeggen geen held in dat eerste contact met meisjes, na wat tips van Dina had de boer de smaak van het daten snel te pakken. Na het speeddaten had hij nog een verrassing voor zijn dames: een cocktail party. Geen betere manier om de tongen extra los te krijgen. Iets wat Stef alleen maar hielp om te wikken en wegen. Op het einde van de dag besloot hij immers om 9 dames een kettinkje te geven: hun one-way ticket naar de volgende ronde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.