Haar deelname aan Blind Getrouwd neemt Emmanuela heel serieus, terwijl je haar zelden zal zien zonder dat ze aan het lachen is.

Het is een vrolijke dame die van aanpakken weet maar spijtig genoeg waren haar dates destijds niet altijd zo succesvol, waarna ze haar maar inschreef als kandidaat voor het programma.

“Ik weet heel goed waar ik naartoe wil in ’t leven. Ik had het gevoel dat veel mannen nog moesten beginnen aan die zoektocht, en dat ik hen daarbij moest helpen. Dat vind ik nu niet bepaald een goeie basis voor ’n relatie”, aldus Emmanuela in Dag Allemaal.

Emmanuela groeide op met haar drie zussen in een gezin waar haar ouders destijds scheidden. Er is dus heel wat vrouwelijk pit aanwezig en ook bij mannen kan dat wel wat afschrikken.

“Ja, dat is een hevige bende samen. Soms intimiderend. We maken best veel lawaai, aan tafel bij voorbeeld. De Rami’s noemen ze ons, we hebben een zekere reputatie. Maar we beseffen dat ook wel. En als een nieuw vriendje zich voorstelt, kunnen we ons aanpassen”, bekent ze aan Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.