Met zijn nieuwste programma, ‘De Mosterd Van Meus’, gaat Jeroen Meus op een mondiale culinaire reis, op zoek naar de meest smakelijke lokale gerechten, innovatieve kooktechnieken en de verborgen ingrediënten die elk land uniek maken. 

Maar meer dan alleen eten, duikt Jeroen in de fascinerende verhalen uit de keuken van gewone mensen van over de hele wereld. Terwijl hij de wereld over reist, ontmoet hij mensen met levendige verhalen en rijke culturen die het hart van elk gerecht vormen. “Ik heb het mede daardoor heel erg druk dit jaar. We zijn net terug van Zweden en Georgië,” zegt een enthousiaste Jeroen in Dag Allemaal. 

Hij deelt in Dag Allemaal: “Dit programma biedt me niet alleen de kans om mijn liefde voor eten te verkennen, maar ook om verbinding te maken met de verhalen die onze maaltijden voeden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.