Als de spotlights doven en de gordijnen vallen, blijkt Peter Van den Eede niet alleen een gevierd acteur te zijn, maar ook een liefdevolle echtgenoot. 

In een recent interview in Primo liet hij ons een glimp zien van zijn privéleven en deelde hij het geheim achter zijn sterke band met zijn vrouw Marlene. “Wij zien elkaar heel graag. Humor is één van de sleutelcomponenten in ons huwelijk. We lachen veel samen,” vertelt een zichtbaar emotionele Peter in Primo. Maar het gaat niet alleen om de lach; Marlene is het perfecte klankbord voor alles wat hij professioneel doet. 

In een wereld waar liefde vaak op de proef wordt gesteld, blijven deze twee hun eigen liefdesverhaal herschrijven, vol passie en ondersteuning.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.