In 2020 vonden akkerbouwboer Bart Beyaert en Céline Dewitte elkaar via het VTM-programma ‘Boer zkt Vrouw’. Twee jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en intussen werden ze de trotse ouders van dochtertje Alice, geboren op 28 juni 2023

Aan Story vertellen ze hoe ze het prille ouderschap ervaren: “We zitten echt op een roze wolk met Alice. Alles loopt zeer vlot, we kunnen echt niet klagen”, steekt Céline van wal. “Bart en ik hebben nooit discussies over wie wat doet”, vervolgt ze. “We zorgen allebei afwisselend voor haar. Ik heb veel steun aan hem.”

Iets wat Bart zelf maar al te graag beaamt: “’s Nachts sta ik ook op om melk te geven. Maar ik word niet altijd wakker”, lacht hij. “En elke woensdag neem ik mijn vaderschapsverlof op. Ik zou het niet anders willen”, besluit de trotse papa.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.