Met een kind in huis staat je leven toch wel heel snel op zijn kop. Je moet als koppel een evenwicht zien te vinden en dat is niet altijd makkelijk. Vraag dat maar aan Herman Brusselmans.

“Lena wil de zorg graag netjes verdelen, maar als ik de vaatwas leegmaak en de droogkast insteek, denk ik al: ik doe ook veel. Onze poetsvrouw is net met pensioen gegaan, er komt dus wel wat op ons af”, zegt Herman in Story.

Herman wil wel helpen, maar hij moet toegeven dat hij gewoon liever op een stoel zit om te schrijven. Al maakt hij uitzonderingen. Twee dagen per week past hij fulltime op hun zoon als Lena uit werken is.

“Nu hij van die toeren begint uit te halen, moet ik er niet meer aan denken om ondertussen een paar columns te schrijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.