Jan Van Looveren stelt zijn nieuwe tv-programma “Boomer” voor aan de wereld. Een fictiereeks over de familie Van Looveren, waarin Jan een andere versie van zichzelf speelt.

“We zijn de mosterd gaan halen in Canada”, verklapt Jan aan de Morgen. “Bij een tv-show die Les Beaux Malaises heet.”

Vijf jaar geleden werd het idee al reeds aan Jan voorgesteld en toen vond de acteur het al geweldig, helaas ging VRT toen niet mee in het verhaal.

“Ik ben nu negen jaar tv-presentator, maar in mijn hart en in mijn vezels wil ik acteren. Ik stelde opnieuw het idee van Boomer voor, en plots waren we weer vertrokken”, besluit Jan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.