Lisa Van Rossem is klaar om net als haar broer Metejoor de grote sprong te wagen als soloartiest. Het is niet de eerste keer dat ze een single uitbrengt, maar een grote doorbraak kende ze nog niet.

“Ik ben best wel spiritueel aangelegd. Er is een reden waarom het nu gebeurt en niet toen. Ik ben in ieder geval benieuwd wat het zal geven als de mensen mij herkennen. Ik babbel wel graag, maar ben iets gereserveerder dan mijn broer. Die heeft dat sociaal contact nodig en pakt iedereen vast”, lacht Lisa in Story.

Joris en Lisa hebben nu een erg hechte band, maar net zoals veel broers en zussen waren ze als kind ook soms echt kat en hond.

“Maar nu zijn we echt twee handen op één buik. We zitten vaak samen in de wagen op weg naar een optreden, waardoor we veel met elkaar praten. We hebben geen geheimen voor elkaar. Ik denk niet dat iemand mij beter begrijpt dan mijn broer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.