Jani Kazaltzis is verknocht aan Antwerpen-Zuid, zo vertelt hij in Het Belang van Limburg.

“Als ik tijdens de opnames van al die woonprogramma’s één ding heb geleerd, dan is het wel dat de wijk waarin je woont heel erg belangrijk is”, gaat de presentator van start.

Jani is opgegroeid in Waterschei, een arbeiderswijk waar de buren nog de sleutels van andere huizen kregen. Te pas en te onpas kwamen er mensen bij Jani en zijn gezin over de vloer. “In Antwerpen-Zuid ervaar ik dezelfde gemoedelijkheid.”

“Ik woon in een soort van doodlopend straatje en heb alleen maar gezellige buren. Als ik op het terras muziek opzet, komt er altijd wel iemand bijzitten”, zegt Jani gelukkig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.