We kennen Francisco Schuster allemaal als acteur en zanger in #LikeMe en sinds kort als solo-artiest met zijn nummer “Alleen”. Toch blijft zijn grootste passie dansen, zo blijkt uit een interview met De Morgen.

“Ik weet nog dat ik naar de Sinterklaasshow was gaan kijken van Studio 100 en er stond een donkere jongen op het podium te dansen”, gaat Francisco van start. “Mijn mama zei toen: het zou wel leuk zijn mocht jij daar ooit eens staan.”

En inderdaad, een jaar later besloot Francisco auditie te doen en mocht hij aantreden in de K3-show in Ahoy en het Sportpaleis.

“Van toen af is het nooit meer gestopt”, vertelt de zanger trots.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.